Fotterapeuten...

Hanna Gylbert  Dipl. medicinsk Fotterapeut & Pedikyrist driver inte längre verksamheten i Lokalen i Waxholm. Ny Fotterapeut är Jessica. Verksamheten i lokalen byter namn till "Jessicas glad fot" i Januari 2023.JESSICA ENROTH dipl. medicinsk fotterapeut & sjuksköterska tar över verksamheten från 1/1 -23

I dagens hälsotrend ingår ett större medvetande om hur viktigt det är att ta hand om heela kroppen.  Vi är mycket mer medvetna nu, om vikten av träning, kost och hälsa för vårt välmående, än för bara 10 år sedan.

Fotvård är för alla, och oerhört viktigt, men långt ifrån alla unnar sig det eller tar själva hand om sina fötter förrän det blir problem.... tex:

*Om vi sportar mycket, så belastar vi och sliter på fötterna mer.                                                                       

 *Om vi går upp i vikt eller blir gravida, så belastar vi fötterna mer.                                                                     

*När vi blir äldre så blir fotens hud och naglar ofta svårare att sköta själv, då dom kan ändra form, struktur, växtsätt och får en försämrad elasticitet.                                                                                                            

*Med åldern, eller andra fysiska utmaningar, kan vi också få svårare att se och nå våra fötter och tår.


Min verksamhet idag har två ben, medicinsk fotvård & pedikyr   samt   träning & hälsa. Helheten är viktig!

På Waxholms Fotvårdssalong jobbar jag främst med Pedikyr och medicinsk Fotvård - anpassat efter kundens enskilda behov och önskemål. Självklart finns ansvarsförsäkring och behandlingsskadeförsäkring via medlemskapet i Sveriges Fotterapeuters Förbund samt godkänt tillstånd att bedriva medicinsk fotvård från Södra Roslagens Miljö och Hälsokontor. Ett sådant tillstånd är ett kvalitetssäkrings bevis för korrekt hygien och smittohantering i lokalen och i utövandet, och det ska ni som kund alltid försäkra er om att den som sköter era fötter har.

 Det finns även ett litet utbud av strumpor, salvor och tekniska oljor till försäljning i samband med besök.

För dom som behöver fotvård men inte kan ta sig till salongen erbjuder jag även hembesök.

Jag älskar mitt yrke och att få träffa många trevliga människor och fötter varje dag, oavsett om vi tar hand om svidande hälsprickor, envisa liktornar, inflammerade nageltrång eller bara ger fötterna en skön pedikyr och snyggt lack till tånaglarna.

Ingen dag är den andra lik.

Varmt välkomna Alla!!  / Hanna