Alla fötter behöver kärlek..

Behandlingar och tjänster. Vad ska jag boka?..

Här nedan kan du läsa mer om alla våra behandlingar och tjänster.

  Självklart individanpassar vi just din behandling efter dina behov. Hittar du ingen tjänst som passar dina önskemål så boka en konsultation eller ring och lämna ett meddelande så ringer jag upp.

Du bokar enkelt din fotvårdstid  genom att välja "TIDSBOKNING" i menyn här till vänster. 

 

Medicinsk Fotvård

Fotbad, fotstatus, nagelklippning, slipning av kanter och nagelband. Åtgärd av ev förhårdnader, svamp, vårtor, liktornar, nageltrång, hudsprickor eller andra besvär. Avlutas med fotfilning och kort massage med lämplig salva.

690kr

Konsultation

Jag gör en fotstatus och en analys av fötterna och ev. fotbesvär och tar tillsammans med kund fram en åtgärdsplan och behandling.

Ingen behandling endast konsultation. ca 15-20min

475 kr

Seniorfotvård 65+

Behandling för dej som har fyllt 65 och äldre.

Fotbad, fotstatus, analys av fotställning vid behov, nagelklippning och slipning. Åtgärd av ev. besvär, filning och skön massage med lämplig salva. 

650kr

Pedikyr

En skön avslappnande behandling för dej som vill ha fina och sköna fötter. Här ingår Fotbad, nagelklippning, slipning av naglar och nagelband. borttagning av förhårdnader, filning, fotmassage samt lackning av tånaglarna. Kom gärna med omålade naglar och tag med fördel sko/toffla med öppen tå om vi ska lacka naglarna.

780kr

Fot Delux - Extra allt!

En vårdande och välgörande fotbehandling för dej som vill skämma bort dina fötter ordentligt, med fotbad och peeling, nagelklippning och slipning. Därefter tar vi hand om eventuella enklare fotbesvär, slipar vid behov och avslutar med lätt fot- och underbensmassage med ekologiska produkter. Önskas parrafininpackning istället för massage så kan detta ordnas. Parrafinbehandlingen bokas senast 24 timmar innan besök.

Givetvis kan lackning läggas till. Bokas separat.

950kr

Medicinsk fotv. delbehandling.

Delbehandling bokas i samråd med terapeuten om du kommer för återbesök för behandling av liktorn, vårta, hudspricka, förhårdnad eller annan kort åtgärd. Även för nedslipning och behandling av enstaka svampnagel, i samråd med terapeut.

475kr

Fotvård som Friskvård

Fotvård som friskvård för dej som vill nyttja ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare/företag. Momsbelagd fotbehandling i förebyggande syfte, för att slippa besvär. Behandling: Fotbad, klippning och slipning av naglarna, filning av fötter och borttagning av förhårdnader. Avslutas med cirkulationshöjande massage med lämplig fotkräm.

780kr

Tånagelrekonstruktion

Tånaglar som blivit deformerade av orsaker såsom: tryck, trauma, sjukdom, medicinering, inåtväxt, svampangrepp, ärftlighet eller annan orsak - kan ofta korrigeras och / eller rekonstrueras tillfälligt. I vissa fall kan en ny provisorisk nagelplatta återskapas med UV härdad gel, Wilde Pedique. Om naglarna är inåtrullade kan besvär avhjälpas med Podofix eller Luga. Kontakta oss för konsultation. Priset avser tånagel korrigering på en stortånagel.

480kr

Lackning av tånaglarna

Översyn av naglarna och ev justering av formen/slipning. Lackning med salongens lack eller eget medtaget lack. Kom gärna med omålade naglar och tag med en toffla med öppen tå för hemgång.

Tjänsten kan även läggas till annan valfri tjänst. bokas som separat tjänst.

Pris som tilläggsbeställning är 100kr. Priset justeras då på plats.

250kr

Tånagel klippning

Fotbad, nagelklippning och slipning samt nagelolja till nagelbanden.

475kr

Fotsvamps analys

Nagelsvamp eller hudsvamp på foten? Jag tar ett sporprov och skickar för analys på laboratorium så får du besked inom en vecka.

475kr

Hembesök Fotvård

Fotvårdsbehandling i hemmet. Läs mer om detta under fliken i menyn här till vänster.

från 750kr